My Style Rocks: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η Τζώρτζια την είπε “βλαχάρα” – Video

Ξινή της βγήκε η πασαρέλα της Κορίνας Αδραμιτίδου, καθώς όταν έφτασε αντιμέτωπη με την κριτική των κοριτσιών στο My Style Rocks, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και στην Τζώρτζια Παναγή. Η Κύπρια παρουσιάστρια έβαλε δύο στην παίκτρια, λέγοντας πως δεν της άρεσε ιδιαίτερα το στυλ για Κάιρο που έκανε η Κορίνα στη δοκιμασία της Τετάρτης. Τότε πήρε τον λόγο το μοντέλο, λέγοντας αρχικά στην Τζώρτζια… “ό,τι λες είναι άκυρο”, μιλώντας στη συνέχεια κρητικά, με την παίκτρια να της απαντά “Βλαχάρα”!

Τότε, όπως καταλαβαίνεις, η Δήμητρα τα πήρε κυριολεκτικά στο κρανίο! “Συγγνώμη, επειδή μίλησα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, με κατηγορείς για βλαχιά; Το λες σαν κατηγορία; Δηλαδή λες ότι ο τρόπος που μιλάνε οι Κρητικοί είναι βλαχαδεροί; Δεν ξέρουμε να μιλήσουμε; Δηλαδή εσύ που είσαι Κύπρια και μιλάτε έτσι, τι είστε;” ανέφερε η Δήμητρα και τότε ξέσπασε τρικούβερτος καυγάς!

“Εντάξει δεν μπορώ τώρα, γίνομαι έξαλλη! Έρχεται η άλλη από την Κύπρο και θα γυρίσει εμένα να μου πει για την Κρήτη. Έλα τώρα. Τράβα τότε πίσω και όπως θα σου μιλάνε εκεί πέρα, μη γυρίσεις και τους πεις μη μιλάτε έτσι, μιλήστε γαλλικά. Σε πείραξε εσένα η προφορά μου από την Κρήτη. Γυρνάς και λες βλαχαδερά. Συγγνώμη αγάπη μου, είναι άκομψο”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More