“My style rocks”: One Μπέττυς show…

Ποιααα… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “My style rocks” σαν να λέμε… “One Μπέττυς show”! Κι ,όμως, αν υπάρχει έστω κι ένας λόγος για να παρακολουθήσει κανείς το πραγματικά κωμικοτραγικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, ο λόγος αυτός είναι η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ είναι μία τηλεοπτική αποκάλυψη… Ναι, γι΄ ακόμη μία φορά είναι τηλεοπτική αποκάλυψη, γιατί της έχει… ξανά συμβεί! Είναι πολλές οι τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες η Μπέττυ ήρθε στους δέκτες μας και ήταν χάρμα οφθαλμών.

Το ταλέντο της, το ταμπεραμέντο της, το χιούμορ της, ο αυτοσαρκασμός της, η βιτριολική της ατάκα, δεν σε κερδίζουν απλώς. Σε καθηλώνουν!

Η Μπέττυ είναι μία περσόνα όσο λίγες, γι΄αυτό και ξέρει καλά τον τρόπο να κλέβει την παράσταση. Είναι ένα πλάσμα που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται ανυπερθέτως στη τηλεόραση και για ν΄ ακριβολογώ στη πρώτη τηλεοπτική γραμμή. Μπορεί με την ίδια άνεση να βρεθεί στη παρουσίαση μίας πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής, αλλά κι ενός σόου…

Όμως, τι να γίνει; Η τηλεόραση παραδοσιακά υποκλίνεται στη… μπούκλα και στη δικταρορία του οξυζενέ. Τι κι αν έχεις να κάνεις με μία παρουσιάστρια που δεν μπορεί καν να πει το όνομά της και μία πρόταση που να έχει και ρήμα, υποκείμενο και αντικείμενο; Αυτή η παρουσιάστρια γίνεται ανάρπαστη. Έτσι για να μας… βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο σε χρόνο ρεκόρ!

Άλλωστε, θεωρώ πια πως όλοι έχουμε συμβιβαστεί με την τηλεοπτική λογική πως το… μπουστάκι κάνει την καλή παρουσιάστρια και η… φέτα (όχι Ηπείρου) αλλά κοιλιακός, τον καλό παρουσιαστή.

Επίσης, δεν διαθέτει και την απαραίτητη προυπηρεσία, να έχει υπάρξει πρώην παίκτρια ριάλιτι για να γίνει ανάρπαστη. Γιατί οι παίκτες-ριάλιτι είναι αίφνης πολύτιμοι στην ελληνική τηλεόραση. Σε μία τηλεόραση που διαρκώς μας υπενθυμίζει πως αγαπά να δοξάζει το… απόλυτο τίποτα.

 

 

Read More

And More