My Style Rocks – Spoiler: Μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε Δήμητρα Αλεξανδράκη και Τζώρτζια Παναγή

Μια νέα αποκάλυψη για το My Style Rocks έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, δίνοντας ένα ακόμα spoiler για το reality μόδας του ΣΚΑΪ, ανέφερε πώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή.

«Η Δήμητρα πήγε με δύο βαλίτσες με ακριβά ρούχα και τσάντες, τα έδωσε στα κορίτσια για να τα βοηθήσει να ντυθούν και τους είπε: “Από εμένα κορίτσια ότι θέλετε, μόνο παπούτσια δε δίνω” . Η παραγωγή την θέλει μέσα και η Δήμητρα επιμένει πως θέλει να φύγει. Είναι πολύ πιεσμένη και η σχέση της με τον Κουδουνάρη είναι στα κόκκινα. Μοίρασε τα ρούχα στα κορίτσια γιατί είναι ανοιχτόκαρδη και γαλαντόμα.

Η Ευρυδίκη και η Καζαριάν της είπαν να μείνει και να μην φύγει. Ακούστε, θα γίνει ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή. Με αφορμή την προφορά την κρητική που θα προσπαθήσει με βάση τη φορεσιά να κάνει η Δήμητρα ως κρητικιά, η Τζώρτζια Παναγή θα της κάνει μια φοβερή επίθεση και σχεδόν θα την χαρακτηρίσει “βλαχάρα” και θα γίνει το έλα να δεις. Θα έχουμε μεγάλο καυγά..», είπε χαρακτηριστικά.

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, με τη σειρά της μετέφερε κάποιες πληροφορίες που έμαθε σχετικά με το Gala της ερχόμενης Παρασκευής. «Ζήτησε από τα κορίτσια να βάλουν 0 και 1 για να φύγει γιατί από την παραγωγή δεν την αφήνουν. Και έμαθα ότι της είπαν από την παραγωγή “Άμα φύγεις θα σε καταστρέψουμε”», επεσήμανε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More