Μυριέλλα Κουρεντή: Ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Κατσαούνη και αποκαλύπτει τι είπε στον Βαλάντη… για να μην της την πέσει

Μπορεί αρκετοί να πίστευαν πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα είναι στους φιναλιστ του Survivor, ωστόσο, στην τελευταία αποχώρηση ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με συνέπεια να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 στην εκπομπή Love It προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για την κόντρα με τον Άρη Σοϊλεδη, ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη σχέση με τον Τζον αλλά και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος που όταν μπήκε στο παιχνίδι κόλλησε με τη Ναυσικά. Ένιωθα ότι δεν πάει κάτι καλά. Ο Άρης μου χαμογελούσε αλλά στην πραγματικότητα αυτά δεν ήταν αληθινά. Στην πορεία του παιχνιδιού με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή και πολλά άλλα και ερχόντουσαν σε εντελώς αντίθετη πλευρά από το πως μου φερόταν ο Άρης», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια των Διασήμων.

Και πρόσθεσε: «Η Ναυσικά μου δεν μου είπε ποτέ ότι τα αγόρια δεν με αντέχουν ενώ και η Ναυσικά είχε πει ότι την έχω κουράσει. Απλά όταν ένας άνθρωπος είναι ο μόνος που τους έχει εμπιστευθεί πόσο βαθιά πονάς και περνάς άσχημα ψυχολογικά, είναι και το μόνο στήριγμά σου οπότε τύχαινε να της μιλάω και για αυτά. Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα την είχα πιάσει και της τα έλεγα όλα για να τα γνωρίζει». 

Μετά τη μίξη των ομάδων η Ναυσικά ξεκίνησε τρελή παρέα με την Ασημίνα και επειδή υπήρχε ένα παρεάκι στο οποίο εγώ δεν ένιωθα επιθυμητή, ήρθα κοντά με την Σταυρούλα τον Ανδρεά και την Τζο. Για εμένα η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια. Είναι πολύ παρεξηγημένη. Η Σταυρούλα κατάφερε να με ανεβάσει με τρόπους που η Ναυσικά δεν κατάφερε ποτέ. 

Σχετικά με το φλερτ που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε: «Το κλικ με τον Κατσαούνη δεν θα γινόταν ποτέ αν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Όταν νιώθεις το περιβάλλον εχθρικό φτιάχνω ένα δικό μου κόσμο και πλάθω το περιβάλλον μου όπως θέλω εγώ. Το φλερτ ήταν αυτό που μπορούσε να με βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Ήταν όμορφο να σκέφτεσαι ότι θα πας στο αγώνισμα και εκεί κάποιος θα σε περιμένει. Έτσι ξεκίνησε η δική μου έλξη απέναντί του. Με τον Γιώργο δεν είχαμε ποτέ τον χρόνο να μιλήσουμε για να δούμε ότι είμαστε εντελώς διαφορετικά.

Αρχικά με έλκυαν κάποια πράγματα πάνω του, τα μάτια του, η κορμοστασιά του. Νόμιζαν ότι το κάνουν για τηλεοπτικούς λόγους όλο αυτό, αλλά δεν το είχα ανάγκη γιατί ήμουν πολύ καλή αγωνιστικά».

«Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη. Δεν έχω και δεν είχα όμως τη σχέση που νομίζουν όλοι με τον Τζον. Ήταν εντελώς διαφορετική φύσεως η σχέση μας, για αυτό και εγώ δεν ένιωθα άσχημα. Κάποια στιγμή είχα νιώσει πως ο Βαλάντης με κοιτάει λίγο περίεργα, να τον ελκύω, είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει. Στην προσπάθειά μου να με προστατέψω είπα ένα ψέμα και κάποιοι το πήραν και το χρησιμοποίησαν ενάντιά μου», συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Read More

And More