Μυρτώ Αλικάκη για «Μαύρο Ρόδο»: «Στην αρχή ένιωθα έξω από τα νερά μου»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούτζου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στην σειρά, Μαύρο Ρόδο, όπου υποδύεται την  μοναχή Κασσιανή, η οποία είναι πολύ διαφορετική από τις σέξι ηρωίδες που έχει υποδυθεί στο παρελθόν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πως στην αρχή με το ρόλο της μοναχής ένιωθε «έξω από τα νερά της», ενώ εξήγησε τον τρόπο που βλέπει εκείνη την ομορφιά στους ανθρώπους και λέει ότι προτιμά τη γοητεία από την απόλυτη τελειότητα.

«Στην αρχή ως “Κασσιανή” ένιωθα έξω από τα νερά μου άλλα τώρα το έχω βρει και μου αρέσει πάρα πολύ», πρόσθεσε η ηθοποιός ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της λέγοντας: «Όταν με είδαν σαν μοναχή δεν αντέδρασαν γιατί με έχουν δει τη σε τρομακτικές καταστάσεις».

Ως ηθοποιός δεν έχω κάτι καλύτερο από το να πρέπει να κάνω κάτι που να είναι έξω από εμένα. Μου αρέσει πολύ αυτή η μεταμόρφωση. Νομίζω ότι θα με κυνηγάει το όνομα Κασσιανή. Όσα χρόνια έχω δουλέψει υπάρχουν ρόλοι με τα ονόματα των οποίων με έχουν φωνάξει στο δρόμο. Νομίζω η «Κασσιανή» θα είναι ένας από αυτούς», συμπλήρωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Κλείνοντας, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στα παιδιά της και στην έντονη χρήση των social media στη γενιά μας, λέγοντας: «Το πρόβλημα με τα social media στη ζωή μας δημιουργείται όταν μέσω αυτής της συσκευής, προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε την πραγματική ζωή. 

Read More

And More