Μυρτώ Αλικάκη: Η on air ενόχλησή της με τις ερωτήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τον νέο της σύντροφο

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει αλλά και τα παιδιά της.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ρώτησε την Μυρτώ Αλικάκη για την προσωπική της ζωή, μιας και είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον κινηματογραφιστή Νικόλα Κωστή. Η ηθοποιός προτίμησε να μην απαντήσει τίποτα για την προσωπική ζωή της, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της.

«Σε είδα ερωτευμένη», της είπε η παρουσιάστρια και η ηθοποιός απάντησε: «Όπως το είπες αυτό, πέρνα σε κάτι άλλο».

«Είδα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου, προκαλώντας την αντίδραση της ηθοποιού: «Α, θα συνεχίσεις αυτο; Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή, γιατί τη θεωρώ προσωπική, το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά και τέλος».

 

Ο Νικόλας Κωστής, που όπως φαίνεται έχει κερδίσει της καρδιά της Μυρτώς Αλικάκη, είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση «One Minute Athens» των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Read More

And More