Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να την αποδεχτεί έτσι όπως παρουσιαζόταν στο Alter»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Καραμίδα παραχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την παλαιότερη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και την μετέπειτα εξέλιξη της.

«Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν εννοείται πως έχει σαν προτεραιότητα το MEGA. Γιατί είμαι στο κανάλι το οποίο με τίμησε, με επέλεξε και θα περιμένω την πρόταση του», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Έχω δουλέψει με την Φαίη Σκορδά και την αγαπώ πάρα πολύ. Σε μια τοποθέτηση είπα πως ήθελα την Φαίη να εξελιχθεί περισσότερο και να μην αφήσει τον Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα) να προηγηθεί τόσο πολύ. Διότι φαινόταν σαν η Φαίη να είχε συρρικνωθεί δίπλα στον Γιώργο. Όταν ήμασταν στο Alter, τότε, το MEGA δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχτεί την Φαίη έτσι όπως παρουσιαζόταν στο Alter. Συγκυριακά λοιπόν γίνεται ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα και είναι το ζευγάρι στο οποίο το MEGA τότε ήθελε να επενδύσει».

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ακούγονται και να γίνονται αποδεκτές τέτοιες αλήθειες;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τη Νανά Παλαιτσάκη να απαντά ως εξής. «Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργείται καβγάς στην τηλεόραση νομίζοντας ότι ο καβγάς πάντα πουλάει. Καταναλώνουμε τηλεοπτικό αέρα για να λύσουμε τις δικές μας διαφωνίες, αυτό για μένα είναι ιδρυματισμός.»

Read More

And More