Νάνσυ Παραδεισανού: Αποχωρεί από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1!

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να συνεχίσει, από τη νέα χρονιά, να μας καλημερίζει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά η ομάδα της δεν θα είναι πια η ίδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Τζώρτζης Ποφάντης στην διαδικτυακή παρουσίαση προγράμματος του σταθμού για τη σεζόν 2020-21, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στη δομή και το περιεχόμενο του Πρωινού, ενώ θα αλλάξουν και αρκετά πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, μετά την Αφροδίτη Γραμμέλη, αποχωρεί και η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος φαίνεται πώς δεν τα βρήκε με το κανάλι του Αμαρουσίου στις… λεπτομέρειες κι έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία της μαζί του. Ωστόσο, οι σχέσεις της με την Φαίη Σκορδά παραμένουν άψογες, μιας και οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία χρόνων.

Και μπορεί μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή της από το Πρωινό, από το βιογραφικό του προφίλ της στο Instagram, όμως, εξαφανίστηκε η αναφορά ότι εργάζεται στο “Πρωινό” , κάτι που μαρτυρά το… τέλος της παρουσίας της στην εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τις προηγούμενες μέρες η Νάνσυ απόλαυσε τις διακοπές της στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε και πάλι συζητήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Read More

And More