Νάνσυ Παραδεισανού: «Είχα υποστεί πολύ μεγάλο bullying όταν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά»

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη για τη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου και την εμπειρία της στα τηλεοπτικά πλατό 

«Τη Μαρία Μπακοδήμου την εκτιμούσα ανέκαθεν. Ήθελα να τη γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί της. Κάναμε μία συνάντηση που μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις κι έτσι ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο. Οπότε, είπα: αφού περνάω καλά και με θέλουν πολύ, γιατί να μην κάτσω εδώ;» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού για την εκπομπή «Γεια σου» στην οποία συμμετέχει για δεύτερη σεζόν. 

Σχετικά με τα σχόλια που δέχεται στα social media: «Ο κόσμος έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει το μυστικό και περίεργο στα μάτια του με τις αμοιβές στο Instagram. Πριν από 3 χρόνια ανακαίνιζα το σπίτι μου και μου έγραφαν τότε: πού τα βρήκες εσύ τα λεφτά για να πάρεις σπίτι; Πρόσφατα μου έγραφαν: σιγά μην φοράς medium», απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Για τις συνεργασίες της με την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά: «Και στις δύο συνεργασίες πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που με δυσκόλεψε, επειδή είμαι έτσι ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη, γιατί έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying ακούγοντας μπροστά μου ανθρώπους που δεν ντρέπονταν να λένε: έλα, μωρέ, αυτή είναι φίλη της Φαίης», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star η Νάνσυ Παραδεισανού. 

Read More

And More