Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είδα μια τραγουδίστρια στα MadWalk που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα το playback»

Τα MadWalk 2023 πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο γήπεδο Tae Kwon Do σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μέσα από το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Ο Μικέλε Μορόνε ήταν ο μόνος που τραγούδησε live, αν και του είπαν από την παραγωγή ότι θα ήταν πιο safe να τραγουδήσει ζωντανά. Μπράβο του. Η αλήθεια είναι ότι είδα μία τραγουδίστρια στα πλάνα που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μπορεί να μην το έχει συνηθίσει, παιδιά. Αν δεν το έχεις συνηθίσει, είναι αμήχανο», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

 

«Πλέον δεν πάμε πλέον στα MAD. Ήμασταν κι εμείς στα MAD τις πρώτες δύο χρονιές. Ήταν άλλες εποχές. Εδώ (στα MadWalk) είχε τουλάχιστον κάποιους καλλιτέχνες που μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους, δεν είχε 20χρονα. Είναι κάποια άλλα events που ή λένε τραγούδια που δεν ξέρω ή που δεν μου αρέσουν ή που δεν θέλω και να τα ξέρω σε μεγάλο βαθμό», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Αυτό είναι λίγο πιο ενήλικο. Έβαζα τις προάλλες μουσική στο Spotify το πρωί στο σπίτι, τη λίστα «επιλογή της εβδομάδας» και άλλαζα το ένα τραγούδι μετά το άλλο. Είχαν όλα μέσα κακές λέξεις και κακά πράγματα. Αν τα άκουγα στα αγγλικά, ίσως να μην με πείραζε τόσο», συνέχισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

 

«Θανάση, εμένα με σοκάρει που μιλάνε για ουσίες. Δεν θέλω. Δεν ξέρω και αν τα εννοούν όλα αυτά, εύχομαι πως όχι. Κάνουμε τόσο κόπο, γίνεται τόσος λόγος για την πατριαρχία, τα #metoo, έχουμε ένα κορίτσι τώρα που… στην επικαιρότητα τέλος πάντων και έρχεται ένα τραγούδι και σου λέει: κάνε αυτό», κατέληξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο αποψινό «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Read More

And More