Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Υπήρχε διαρροή χρημάτων με έναν τρόπο που δεν ήταν λογικός»

Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχετικά με την είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο 4» εξέφρασε τις σκέψεις της γύρω από την υπόθεση αλλά και την έρευνα που διενεργείται τα τελευταία 24ωρα, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

«Αν ξέρεις ότι υπάρχει έλεγχος, ότι υπάρχει διαφάνεια, θα μπορείς κι εσύ να εμπιστευτείς. Αν αυτό που έγινε με την «Κιβωτό» ήταν μία αρχή να καταλαβαίνεις ότι κάποιος ασχολείται και ψάχνει και λέει ότι αυτό έχει μία αξιοπιστία ή δεν έχει και ελέγχεται, να ξέρεις κι εσύ πού θα πας. Τώρα πηγαίνουμε με το ένστικτο», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά γενικά το σύστημα του φιλανθρωπικού έχει πληγεί πολύ και είναι από τους οργανισμούς που έχουν μπει πολύ μέσα στην καρδιά μας και έχουν προβληθεί. Πλέον έχουμε μπει στη διαδικασία να λέμε: το μη χείρον βέλτιστον», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφερε: «Το σίγουρο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις γινόταν έργο. Και άποροι ταΐστηκαν και εκατομμύρια συσσίτια έχουν γίνει αλλά παράλληλα γινόταν και κάτι άλλο. Δεν είναι ότι υπήρχε μία οργάνωση-φάντασμα, γιατί κι αυτά έχουν συμβεί. Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο».

«Εδώ απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε έλεγχος. Από τη στιγμή που υπήρχαν προσωπικοί λογαριασμοί, οι οποίοι αναρτιόνταν στο Instagram και στο Facebook με όνομα ιδιώτη και όχι οργανισμού και πληρωμές μέσω PayPal ή IRIS… υπήρχε διαρροή χρημάτων με έναν τρόπο που δεν ήταν λογικός», κατέληξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Read More

And More