Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον χαρακτηρισμό «σιδηρά κυρία»: «Έπρεπε να επιβληθώ στα πράγματα, ήταν θέμα επιβίωσης»

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» ένα εκρηκτικό και αχώριστο δίδυμο, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ μίλησαν για την καινούργια τους τηλεοπτική στέγη και τις δυσκολίες του ζωντανού προγράμματος, ενώ αναπόλησαν και τα χρόνια της χρυσής εποχής των περιοδικών. Η Νάνσυ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό, καθώς και για το νόημα της αληθινής αγάπης, την οποία αξίζουν όλες οι γυναίκες στον κόσμο. 

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς της είπε ότι έχει χαρακτηριστεί ως «σιδηρά κυρία», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απάντησε: «Όταν ήμουν 25 ετών έγινα η διευθύντρια του μεγαλύτερου περιοδικού στην Ελλάδα, χωρίς καμία εμπειρία. Ξαφνικά. 25 χρονών, 1.50 ύψος, μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη. Κολλάει και το ύψος. Τότε έπρεπε κάπως να επιβληθώ στα πράγματα, με εκδότη τον Κωστόπουλο που είχα κιόλας να λογοδοτήσω.

Πώς να ήμουν δηλαδή; Γλυκούλα; Αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε εδώ, θα ήμουν κάπου πατημένη. Ήταν θέμα επιβίωσης. Εμένα πάντα αυτό που με ενδιέφερε στο τέλος της ημέρας ήταν να γίνει η δουλειά».

 

 

Read More

And More