Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ με το Dot αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το αγαπημένο Dot, επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ! Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου o Θανάσης Αναγνωστόπουλος και όλη η αγαπημένη παρέα του Dot κάνουν αύριο πρεμιέρα στις 12.15 το μεσημέρι και θα μας κάνουν καλή συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο!

Φίλοι και στο πλατό και στη ζωή, στήνουν την εκπομπή που θα ήθελαν οι ίδιοι να βλέπουν. γνωρίζοντας πως στο τέλος μόνο το καλό κερδίζει ακόμα και στην τηλεόραση! ‘Οπως μάλιστα δήλωσε ο Θανάσης στο DownTown, “Iδανικά θα θέλαμε ο καλεσμένος να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάναμε παρέα και έξω από το πλατό”! Η Νάνσυ με τη σειρά της δήλωσε: “Είμαστε τυχεροί. Κάνουμε τη δουλειάπου θέλουμε εμείς! Είμαστε και παραγωγοί και σκηνοθέτες και σκηνογράφοι”

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, το dot. κάνει πρεμιέρα με τον Νίκο Μουτσινά. Ο δημοφιλής παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και ηθοποιός, μιλάει για τις μεγάλες αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στη ζωή, τις επιτυχίες του, τις αποτυχίες του αλλά και την εμφάνισή του.

Ακόμη:
Στο στούντιο έρχονται η Μπέσσυ Μάλφα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κώστας Μαρτάκης. Πόσο καλά θυμάται ο θίασος της «Παριζιάνας» τις ατάκες της Ρένας Βλαχοπούλου;
Η Ελένη Ράντου θυμάται τις πιο viral στιγμές της πετυχημένης καριέρας της.
Ο Σταμάτης Φασουλής, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Δήμητρα Ματσούκα, λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο θέατρο, εξηγούν τι θα έκαναν αν είχαν τα χρήματα του Αριστοτέλη Ωνάση.
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρουσιάζει ένα μαγικό installation που δημιούργησε.
Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί: να συγχωρέσω την απιστία;
Η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει ένα ξεχωριστό cheesecake με apple sauce.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει στο dot. τη νέα του ζωή, σε μια απολαυστική συνέντευξη, ενώ μιλάει και για τη συνεργασία του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ακόμη:
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Άλκις Κούρκουλος, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και οι άλλοι πρωταγωνιστές του Λόγω Τιμής 20 Χρόνια Μετά, θυμούνται τι έκαναν 23 χρόνια πριν, αλλά και την πρώτη τους ατάκα στο ριμέικ της σειράς.
Παίζουμε τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» με τον Τάσο Τρύφωνος.
Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ταλιατέλες με καπνιστό τόνο.
Ο πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας παρουσιάζει τρεις τρόπους αυξητικής στήθους.

Read More

And More