Νάντια Κοντογεώργη: Ξεκινάει το Φλερτ, στην ΕΡΤ! Φωτογραφίες από την παρουσίαση

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της κάνει η ταλαντούχα ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη! Η Νάντια που τη βλέπουμε στο σήριαλ του Ant1 “Πέτα τη φριτέζα” από τις 15 Ιουνίου θα τη βλέπουμε να κάνει… ΦΛΕΡΤ, στην κρατική τηλεόραση! Χθες έγινε η παρουσίαση της εκπομπής και η Νάντια μίλησε για το νεό της τηλεοπτικό εγχείρημα και πόζαρε στους φωτογράφους!

Πώς μπορούμε να αγγίξουμε το πραγματικό νόημα της ζωής; Την απάντηση μας τη δίνει η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «ΦλΕΡΤ», το νέο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 16:00, διαβάζουμε στο δελτίο τύπου!

Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το στούντιο ανοίγει για τη μεγάλη τηλεοπτική παρέα, σε μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία.
Στην παρουσίαστη βρέθηκε και ο καλός φίλος της Νάντιας Μιχάλης Μαρίνος που παρουσιάζει στο κρατικό κανάλι ” Στα τραγούδια λέμε ναι” και επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά του Alpha, “Έλα στη θέση μου”!
Φωτογραφίες by NDP

Read More

And More