Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχω βρεθεί με την Μαριάντα Πιερίδη – Στεναχωρήθηκα»

Για το πώς ένιωσε μετά τις δηλώσεις που είχαν κάνει Μαριάντα Πιερίδη και Τριαντάφυλλος για την ίδια αλλά και το αν έχουν συναντηθεί από τότε, μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα το πρωί της Πέμπτης 5/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού“.

Η Ναταλί Κάκκαβα αποκάλυψε ότι δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, ωστόσο είναι κάτι που θα ήθελε να γίνει προκειμένου να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση.

«Δεν έχουμε βρεθεί με τη Μαριάντα. Όμως, ανυπομονώ να τη δω από κοντά και να τα συζητήσουμε όλα. Το να κάθομαι δημόσια και να λέω ότι στεναχωρήθηκα… Ναι, στεναχωρήθηκα και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν τόσο διαφορετικό το μήνυμα που πήγε να περάσει από την ουσία των συζητήσεων.

Η συζήτηση που είχε γίνει εξ αρχής, και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, ήταν να ενταχθώ σε μια παρέα. Ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Αυτό με στεναχώρησε, από την άλλη καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε μια άτυχη στιγμή και ότι όλο μπορούμε να κάνουμε μια ατυχή δήλωση. Όπως στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα αυτό, άλλο τόσο στεναχωρήθηκα και με όλους τους άλλους που έπεσαν να φάνε αυτά τα παιδιά. 

Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ένα λάθος. Και δε σημαίνει ότι με αυτό αναιρούμε όλη την προηγούμενή μας πορεία… Καλύτερα αυτά να τα λύσουμε μεταξύ μας. Τα παρακολουθούσα τα παιδιά όλο το καλοκαίρι, μου έκαναν παρέα»

Read More

And More