Ναταλία Δραγούμη: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 της – “Με ενοχλεί που τότε ήμουν ευγενική μαζί του”

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha και μίλησε για την εκπομπή που κάνει με τον Μιχάλη Μαρίνο κάθε Σάββατο βράδυ στη ΕΡΤ, “Στα τραγούδια λέμε ναι” αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της που είναι μαζί 21 χρόνια!

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε και σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που έζησε στα 12 της χρόνια, όταν την παρενόχλησε σεξουαλικά ένας οικογενειακός φίλος που οι γονείς της του είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη!

“Ήταν Γάλλος, φίλος των γονιών μου, με πρόσεχε και ήταν άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που τότε ήμουν ευγενική και δεν αντέδρασα όπως ήθελα και όπως έπρεπε. Ντράπηκα να το πω στους γονείς μου αλλά ευτυχώς το είπα στις μεγαλύτερες αδελφές μου. Και ευτυχώς έφυγε και έφυγε και από το νησί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα, γιατί πολλά πράγματα τα έχεις θάψει και τώρα τα θυμάσαι” είπε  η Ναταλία Δραγούμη.

“Κάποιες ιστορίες του metoo μου θύμισαν δικές μου εμπειρίες. Για παράδειγμα την πρώτη σχέση μου που δεν περνούσα καλά αλλά δεν το καταλάβαινα γιατί ήμουν μικρή” και συμπλήρωσε πως πλέον θα αλλάξει και η σχέση εργοδότη και εργαζόμενου μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Δες το βίντεο

 

Read More

And More