Ναταλία Δραγούμη: «Όταν μεθούσα έβγαζα την μπλούζα μου και με συγκρατούσαν οι φίλες μου»

Καλεσμένη στο pod.gr και τη στήλη της Δάφνη Καραβοκύρη, «Sex Podcast II», βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την γυναικεία της πλευρά, την εξοικείωση που είχε με το σώμα της από μικρή ηλικία αλλά και με τον ερωτικό τομέα.

«Έχω ζήσει τα χρόνια της αθωότητας και της ελευθερίας σε όλα. Δεν έχω ζήσει τον Μάη του ’68 αλλά υπήρχε η αθωότητα στα ’80s και ’90s σε σχέση με το σεξ και όλα αυτά». είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

«Στην παραλία το μαγιό που έπαιρνα στις διακοπές μου ήταν ένα στρινγκ, χωρίς από πάνω. Όταν ήμουν μικρή είχα μια ιδιαίτερη άνεση με το σώμα μου. Προφανώς αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου, το αγαπούσα αλλά όχι με την έννοια του ναρκισσισμού. Πολύ εύκολα έβγαζα την μπλούζα μου και την άλλαζα μπροστά σε κόσμο. Όταν μεθούσα έβγαζα την μπλούζα μου και με συγκρατούσαν οι φίλες μου. Θεωρώ ότι δεν είχα κάτι χυδαίο πάνω μου. Δεν έβγαζα την μπλούζα μου γιατί ήθελα να προκαλέσω κάτι σεξουαλικό απλά ζεσταινόμουν. Ήθελα να είμαι ελεύθερη!», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

«Τώρα δεν θα έκανα γυμνό. Και στο θέατρο έχω βγει πολλές φορές γυμνή αλλά τώρα δεν θα το έκανα γιατί ο καθένας με το κινητό του μπορεί να το πάρει να το κάνει ό,τι θέλει. Όσες φορές έχω κάνει γυμνό στο θέατρο και τον κινηματογράφο δεν το έχω μετανιώσει. Ούτε σε περιοδικό που έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση. Τώρα, όμως, δεν θα το έκανα. Το πολύ προστατευμένο θα το έκανα. Στο θέατρο θα ήταν δύσκολο γιατί ο καθένας μπορεί να το πάρει βίντεο», συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Read More

And More