Ναταλία Γερμανού: Έστειλε on air ευχές στον Πέτρο Ίμβριο για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, ο Πέτρος Ίμβριος υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας, με τη σύντροφό του Συράν Λελούδα, να φέρνει χθες Σάββατο στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού, με την οποία υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν για περίπου πέντε χρόνια, δεν θα μπορούσε να μη του στείλει τις πιο θερμές ευχές της για το χαρμόσυνο γεγονός!

Δες επίσης: Πέτρος Ίμβριος: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του και τα λόγια καρδιάς

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα Δεν Γίνεται ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα: «Να στείλω όλη μου την αγάπη και όλα μου τα φιλιά στον Πέτρο Ίμβριο που έγινε μπαμπάς χθες για τρίτη φορά. Έχει ήδη δύο υπέροχες κόρες από την πρώτη του γυναίκα, την Έλενα και τώρα έκανε ένα αγοράκι. Ένα φανταστικό αγοράκι που γεννήθηκε παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και του στέλνω όλη μου την αγάπη και σε εκείνον και στη Συράν, την υπέροχη γυναίκα του. Να είναι ευτυχισμένος ο μικρός, καλότυχος, να έχετε όλα τα καλά του κόσμου. Πέτρο να σου ζήσει, Συράν να σου ζήσει. Με αυτό το τεράστιο χαμόγελο είδα κι από χθες και τις φωτογραφίες. Μου την έστειλε και πρώτη – πρώτη».

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More