Ναταλία Γερμανού κατά Σπύρου Μαρτίκα: «Λίγο σεβασμός στην Έλενα Πολυκάρπου, όλοι υποκλινόμαστε»

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε πριν από λίγες ο Σπύρος Μαρτίκας, κατά της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της για τη ληστεία που έλαβε χώρα στο φαρμακείο του.

Ο φαρμακοποιός και πρώην Survivor εξαπέλυσε πυρά κατά της δημοσιογράφου τόσο σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αργότερα στην εκπομπή «Γεια σου» χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς. (Δες εδώ το βίντεο)

Την Κυριακή 19/11 Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να τοποθετηθεί για όσα ειπώθηκαν και τάχθηκε υπέρ της ρεπόρτερ, κάνοντας σκληρή κριτική στον Σπύρο Μαρτίκα για την έλλειψη σεβασμού σε μία επαγγελματία του χώρου.

«Να πω στον κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας και λυπούμαστε για αυτό αλλά στα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα στο ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια όλοι υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους και από τις καλύτερες ρεπόρτερ οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της την εκτιμούμε πάρα πολύ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More