Ναταλία Γερμανού – Κώστας Τσουρός: Οι ευχές που αντάλλαξαν μέσα από τις εκπομπές τους – «Περπατάμε παράλληλα»

Πρεμιέρα έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 τόσο η Ναταλία Γερμανού με το “Καλύτερα δε γίνεται” όσο και ο πρώην συνεργάτης της, Κώστας Τσουρός με την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα“.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή. Ωστόσο, η απόφασή του να παρουσιάσει μια εκπομπή απέναντι από αυτή της Ναταλίας Γερμανού, σχολιάστηκε εντόνως. 

Ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές όμως δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην έναρξη της εκπομπής του μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός δε παρέλειψε να αναφερθεί στη Ναταλία Γερμανού.

«Μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι. Το “Περπατάμε παράλληλα”. Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, που όλοι λένε ότι είμαστε αντίπαλοι, αλλά εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα. Καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας. Και οι δυο είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται για εσάς» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός

Και η Ναταλία Γερμανού όμως από τη δική της πλευρά έστειλε τις ευχές της για καλή αρχή στον Κώστα Τσουρό.

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι που ξέχασα πριν. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους που ξεκινάνε αυτό το Σάββατο μαζί μας. Πρώτα, στον Κώστα Τσουρό γιατί είναι πάντα ένας φίλος αγαπημένος και πάντα θα είναι από όλους μας. Κώστα μου, καλή επιτυχία και καλή αρχή. Βεβαίως και στο Μπεττάκι μας που κι εκείνη έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Καλή σεζόν σε όλους τους συναδέλφους. Να έχουμε μια ωραία τηλεοπτική σεζόν» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More