Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετική στον κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, η Εβελίνα Νικόλιζα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Η συνεργάτιδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και παίκτρια του «J2US» το αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα Instagram stories της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην έναρξη της εκπομπής του Alpha, η Ναταλία Γερμανού έστειλε το δικό της μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα.

«Καλησπέρα σας, καλό μήνα αγαπημένοι μου είναι 2 Οκτωβρίου σήμερα είναι Σάββατο είμαστε 4 μόνο. Είμαστε όλοι καλά, Εβελινάκι μας γλυκό μας ροδομάγουλο που μας βλέπεις από το σπίτι, πάντα ροδομάγουλο αν και με covid, περαστικά κοριτσάκι μας. Μας λείπεις πολύ σε αγαπάμε» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και συμπλήρωσε: «Το περνάει πιο ελαφριά από γρίπη γιατί ήταν εμβολιασμένη, έχει δεκατάκια φτερνισματάκια και τέτοια. Οπότε Εβελίνα μας σε περιμένουμε πως και πως το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Και η υπόλοιπη ομάδα όμως ευχήθηκε περαστικά στην Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία το επόμενο Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην παρέα τους!

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Καλύτερα δε γίνεται:

Read More

And More