Ναταλία Γερμανού: Το on air μήνυμα στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της βιώνει εδώ και λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά, όταν τη Δευτέρα 29/1 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της.

Όπως ήταν λογικό, η παρουσιάστρια που του είχε τεράστια αδυναμία, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Κιλκίς προκειμένου να είναι δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ και τις επόμενες ημέρες απουσίαζε από την εκπομπή της. Η απώλεια για εκείνη είναι μεγάλη, γι’ αυτό και χρειάστηκε να πάρει τον χρόνο της προκειμένου να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

Τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2.

«Κλείνοντας να στείλουμε όλοι ως εκπομπή εδώ την αγάπη μας σε μια συνάδελφο που αγαπάμε πολύ, εκτιμάμε πολύ και η οποία περνάει μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Την απώλεια του γονιού της, την απώλεια του μπαμπά της. Μιλάω για τη Φαίη Σκορδά. Θέλουμε να της στείλουμε τα συλλυπητήρια μας, την αγάπη μας, μια σφιχτή αγκαλιά, φαντάσου ότι σε αγκαλιάζουν πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή Φαίη που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται. Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Να είσαι πάντα δυνατή για να το ξεπεράσεις. Να θυμάσαι πάντα τον φύλακα άγγελό σου.

Read More

And More