Νατάσα Ασίκη: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Αντώνη Αντωνίου και τις κόρες τους – Γιατί δεν θέλει να γίνουν ηθοποιοί;

Η Νατάσα Ασίκη με αφορμή τη συμμετοχή της στα “Καλύτερά μας χρόνια” της Ερτ, μίλησε στην εκπομπή “Pop up” για τον σύζυγό της, Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα“, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θέλει οι κόρες τους να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αντώνη Αντωνίου αλλά και στους διαπληκτισμούς που έχουν πάνω στη δουλειά: “Μπορεί να ήταν έρωτας με τη δεύτερη ματιά. Ξεκίνησε από μια βαθιά εκτίμηση και ένα βαθύ θαυμασμό, αν δεν τα είχα αυτά δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ. Ξεκίνησε από το θέατρο και είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί και στη ζωή και στη σκηνή με δύο υπέροχες κόρες. Οι τσακωμοί μένουν στο θέατρο. Στο σπίτι δεν έχουμε μεταφέρει τίποτα και δεν ξέρω πώς το έχουμε καταφέρει αυτό. Ίσως επειδή ήταν τα παιδιά μας και δεν θέλαμε να νιώθουν άσχημο το κλίμα. Γίνεται μια αποσυμπίεση στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι”.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Ασίκη υποστήριξε ότι δεν θέλει οι κόρες της να ασχοληθούν με το χώρο της υποκριτικής, μιας και δεν θέλει να βιώσουν την ανασφάλεια που υπάρχει.”Η κόρη του Αντώνη, γιατί έχει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, έχει τελειώσει το Εθνικό, είναι ηθοποιός και έχει τελειώσει και θεατρολογία. Οι άλλες δύο όχι αλλά δεν ξέρεις πότε θα σκάσει αυτό. Με αγχώνει πολύ αυτό. Η μεγάλη κόρη μας, όταν δεν πέρασε στις Πανελλήνιες εκεί που ήθελε, είπε ότι θα γίνει ηθοποιός. Πιέστηκα πάρα πολύ γιατί εμείς έχουμε διαλέξει τη δύσκολη πλευρά με μια φοβερή ανασφάλεια που δεν θα ήθελα να τη ζήσουν οι κόρες μας”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More