Νατάσσα Μποφίλιου: «Λειτουργούν με απαρχαιωμένες και απολύτως ντεμοντέ απόψεις γιατί εκεί αισθάνονται ασφάλεια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Νατάσα Μποφιλίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα στερεότυπα, τις σχέσεις των ανθρώπων και την πατριαρχία ενώ απάντησε και για τις συχνές επιθέσεις που δέχεται για σχόλια ή πρωτοβουλίες της η ίδια ανέφερε:

«Στη φυλή μου οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από τις ιδιαιτερότητές τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας, αλλά από τη βαθιά πίστη στην αγάπη», είπε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Δεν τα νιώθω σαν χτυπήματα ή επιθέσεις είναι κάποιοι σε άλλο κόσμο με άλλες τακτικές. Δεν θα έλεγα ότι δεν με αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια, αλλά είναι σαν να είναι ένας άλλος τόπος», πρόσθεσε στη συνέχει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Παρά την πρόοδο της κοινωνίας εντοπίζει πως ακόμα οι γυναίκες πέφτουν θύμα απαρχαιωμένων πεποιθήσεων.

«Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια. Κάνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα αυτό το στερεότυπο να διαλυθεί. Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο, τους αρέσει να λειτουργούν με απαρχαιωμένες απόψεις γιατί εκεί αισθάνονται ασφάλεια ότι δεν φεύγουν από αυτό που κάποιος τους έμαθε» τόνισε κλείνοντας η Νατάσσα Μποφίλιου.

Read More

And More