Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγα στο σημείο και τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει όλο του το αίμα»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος μόλις είχε τελειώσει την βάρδια του και περνούσε από το σημείο, περιέγραψε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα τι συνέβη, όταν τον σταμάτησε παρέα ανδρών, όπου και τον ενημέρωσαν για την συμπλοκή. Ο ίδιος αμέσως έτρεξε στο σημείο όπου είχαν μαχαιρώσει τον 29χρονο Μιχάλη. 

«Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου και πρόσθεσε:

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί», κατέληξε ο οδηγός ασθενοφόρου. 

Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια του βράδυ της Δευτέρας τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι.

Read More

And More