Νέα καταγγελία εις βάρος γνωστού ηθοποιού σκηνοθέτη: “Αρνήθηκα να τον συναντήσω και έχασα τον ρόλο μου στη σειρά”

Μία νέα καταγγελία παρουσίασε η εκπομπή “Το Πρωινό” εις βάρος γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη. Πριν από 12 χρόνια, όταν ήταν μόλις 19 χρονών, η ηθοποιός δεχόταν πιέσεις από τον πρωταγωνιστή του σίριαλ που είχε πάρει τον ρόλο για να τον συναντήσει. Εκείνη αρνήθηκε τις προτάσεις του και έτσι έμεινε χωρίς δουλειά. Ωστόσο, η σοκαριστική περιγραφή της δεν σταματάει εδώ, αφού παραδέχθηκε ότι στις οντισιόν που ακολούθησαν τις ζήταγαν να γδυθεί και να φιλήσει στο στόμα τους σκηνοθέτες, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να εγκαταλείψει την υποκριτική. 

“Πριν περίπου 12 χρόνια, σε ηλικία 19 ετών έκλεισα μια σπουδαία δουλειά στην τηλεόραση και μάλιστα, σε πολύ ωραίο ρόλο, στο πλευρό γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το καλοκαίρι και με τον εν λόγω πρωταγωνιστή είχα τυπική σχέση, του μιλούσα στον πληθυντικό. Δεν είχα ακόμα δίπλωμα οδήγησης και έπαιρνα τα ΜΜΜ. Κάποιες φορές είχε προθυμοποιηθεί να με γυρίσει ευγενικά στο σπίτι μου μετά το γύρισμα, οπότε ήξερε που μένω. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας με τι κάνω ή αν θα ήθελα να πάμε για φαγητό ή καφέ. Εάν έκανα ώρα να απαντήσω, γινόταν πολύ φορτικός απαιτώντας να μάθε που είμαι και γιατί δεν απαντάω.

Διάβασε εδώ επίσης: Νέα μαρτυρία-σοκ για πασίγνωστο σκηνοθέτη: “Έλαμψαν τα μάτια του όταν του είπα ότι πίνω ακόμα γάλα”

Κάποια στιγμή, μου τηλεφώνησε στις 12 τα μεσάνυχτα και μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου να πιούμε ένα ποτό και να μου κάνει “μια αγκαλιά”. Του εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και του έκλεισα το τηλέφωνο. Με κάλεσε ξανά και ξανά ρωτώντας με τι πρόβλημα έχω και δεν θέλω να τον δω. Μετά από πολλή πίεση του είπα ότι τον βλέπω σαν τον μπαμπά μου κι έκλεισε. Νόμιζα πως ησύχασε, είχαμε κάνει και παύση γυρισμάτων γιατί ήταν Αύγουστος. Μια εβδομάδα μετά, μου έστειλε να βρεθούμε και ήμουν αρνητική. Νευρίασε και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή λέγοντάς μου πως δεν τους κάνω για τον ρόλο αφήνοντάς με χωρίς δουλειά. Μετά από αυτή την άσχημη εμπειρία πήγα σε 2 οντισιόν με γνωστούς σκηνοθέτες που μου ζητούσαν να γδυθώ και να τους φιλήσω στο στόμα για να δουν πόσο πειστική μπορώ να γίνω. Μετά τη δεύτερη φορά και ενώ δεν άντεχα να με ακουμπάει ούτε ο σύντροφός μου αισθανόμενη διαρκή φόβο”, ανέφερε η ηθοποιός. 

Read More

And More