Νεφέλη Κουρή – Μαύρο Ρόδο: «Όλοι πίστεψαν ότι είμαι έγκυος, και μου έλεγαν “μάθαμε τα ευχάριστα”»

Για τον ρόλο της «Αλεξίας» στο Μαύρο Ρόδο μίλησε η ηθοποιός της σειράς, Νεφέλη Κουρή στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα.

 Η Νεφέλη Κουρή αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια της «Αλεξίας», η οποία χάνει την μητέρα της: «Η Αλεξία θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα της. Εάν δεν ήταν μπλεγμένος με τη νύχτα και τη μαφία πιστεύει πως δεν θα συνέβαινε αυτό. Έχει πολύ θυμό…

Η Αλεξία μετά από αυτό το συμβάν αλλάζει πολύ σαν άνθρωπος, αρχίζει να απομονώνεται και κλείνεται στον εαυτό της. Ο Πέτρος νιώθει πολύ άσχημα, γιατί θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο. Θεωρεί πως αυτή η σφαίρα είχε στόχο τον ίδιο. Είναι πλημμυρισμένος με ένοχες. Η Ελισάβετ θα στηρίξει τον Πέτρο και θα έρθουν πιο κοντά», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουρή.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Νεφέλη Κουρή αποκάλυψε την πλάκα που αποφάσισαν να κάνουν στα παρασκήνια της σειράς, όταν διέρρευσε το νέο πως η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί: «Ο διευθυντής παράγωγης έκανε μία πλάκα σε όλους λέγοντας πως είμαι έγκυος. Όλοι το πίστεψαν ότι είμαι έγκυος και μου έλεγαν «μάθαμε τα ευχάριστα, είσαι καλά;». Κόντεψα να το πιστέψω κι εγώ!», είπε η Νεφέλη Κουρή για όσα συνέβησαν στα παρασκήνια.

Δες το παρακάτω βίντεο από το «Πάμε Δανάη»:

Read More

And More