Νίκη Παλληκαράκη: Η τελευταία συνάντηση με την Κάτια Νικολαΐδου – «Ήταν ευχαριστημένη με το restart που είχε κάνει»

Για τον χαμό της Κάτιας Νικολαΐδου μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, έχει να θυμάται τα καλύτερα για τις συνεργασίες της με την Κάτια Νικολαΐδου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ηττημένη από τον καρκίνο.

«Έχω να σου πω τα καλύτερα, ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα «βελούδινο πλάσμα», έτσι την έλεγα. Το βλέμμα της, το χαμόγελό της, εργάτης στη δουλειά, πρώτη και καλύτερη, τυπικός και ταλαντούχος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί με την συνάδελφό της, ενώ δεν γνώριζε πως εκείνη έδινε νέα μάχη με τον καρκίνο.

«Την είχα χάσει τελευταία, ήξερα ότι ασχολιόταν με κάτι άλλο και της είχα σχολιάσει: τι ωραία που κάνεις κάτι που σου αρέσει και είσαι ήρεμη, χωρίς το άγχος του βιοπορισμού»,  σχολίασε Νίκη Παλληκαράκη για την Κάτια Νικολαΐδου. «Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο θάνατός της, δεν ήξερα ότι έδινε μία καινούργια μάχη», πρόσθεσε για την είδηση του θανάτου της ηθοποιού.

Για την τελευταία τους συνάντηση: «Ήταν πολύ ευχαριστημένη όμως με το restart που είχε κάνει. Νόμιζα ότι είχε ησυχάσει, δεν σε άφηνε κιόλας να καταλάβεις. Την είχα συναντήσει τελευταία φορά τον χειμώνα σε μία επίσημη πρεμιέρα. Δεν σου μετέφερε ποτέ κανένα πρόβλημά της»,  αποκάλυψε η Νίκη Παλληκαράκη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More