Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Είναι άγριο να μη σου συμπαραστέκεται ο σύντροφός σου σε μια δύσκολη φάση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το θέμα της μητρότητας.

«Άργησα να κάνω τηλεόραση, είχα έναν φόβο. Επειδή ήμουν παιδί του θεάτρου έλεγα θα με βρει όταν είναι η ώρα. Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” ήρθε με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη. Στην αρχή μιλήσαμε για το ρόλο της Βικτωρίας. Είμαι όπως ο ρόλος μου, κολλημένη με τη δουλειά, εργασιομανής», είπε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

«Πιστεύω ότι η φιλία μπορεί να γίνει έρωτας. Είναι φυσιολογικό όταν με τον άλλον έχεις πολλά κοινά και περνάς τόσο χρόνο μαζί, νομίζω είναι ένα κλικ να τον δεις διαφορετικά.

Όταν διάβαζα το ρόλο μου για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», αισθανόμουν τις κακουχίες που είχε βιώσει αυτή η κοπέλα. Είναι πολύ άγριο να μη σου συμπαραστέκεται ο σύντροφός σου σε μια δύσκολη φάση. Όχι μόνο σαν στοιχείο συντροφικότητάς αλλά σαν ανθρωπιά. Δεν πλησίασα πολύ το θέμα της μητρότητας, ίσως στην περίοδο της καραντίνας, αλλά όταν ξαναμπαίνεις στον ρυθμό δεν σκέφτεσαι τίποτα», πρόσθεσε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Κλείνοντας η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αναφέρθηκε και στην απεργία των ηθοποιών, λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ στενάχωρο. Είναι η απόλυτη υποτίμηση του επαγγέλματός μας. Μου φαίνεται ότι έχει χαθεί η κοινή λογική. Αν χρειαστεί να κλείσουν τα θέατρα και να φτάσουμε στα άκρα, ας γίνει».

Read More

And More