Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Νομίζω ότι γίνεται ένα λάθος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο»

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», όπου και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, νομίζω είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε», ανέφερε αρχικά η Νιολέτα Κοτσαηλίδου.

Και πρόσθεσε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Νομίζω όμως ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση και κάτι άλλο, γιατί αν ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει σε ένα πόστο ξεχνάει το βασικό του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υπηρετεί το θέατρο τα τελευταία 40 χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Όποιος δεν τον έχει δει στο θέατρο, πρέπει να πάει να τον δει, είναι ένας απίστευτος ηθοποιός, σου πέφτει το σαγόνι. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να τον βλέπει ως παρουσιαστή και είναι λογικό, ξεχνάει το άλλο κομμάτι», είπε η ηθοποιός με αφορμή την επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στη μυθοπλασία.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Στούντιο 4:

Read More

And More