Νικολέτα Ταβουλάρη: Αποκαλύπτει ότι έχει νέα σύντροφο – «Έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο»

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, η πρώην παίκτρια του MasterChef έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Love it. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της, την αδερφή της, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και τη νέα σχέση στη ζωή της.

«Εργάζομαι ως σεφ, είμαι στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 15 χρόνια. Στο MasterChef με δήλωσε η πρώην σύντροφός μου για να δείξω κάποια πράγματα παραπάνω, επειδή κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν το ‘χω. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να συνεργαστώ με τη μητέρα μου σε μαγαζί, ούτε εκείνη, γιατί είμαστε ακριβώς το ίδιο», ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Ταβουλάρη.

«Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητά μου, με στήριξε. Της το είπα όταν ήμουν 12 ετών και με αγκάλιασε πολύ θερμά. Άργησα να μιλήσω στην αδερφή μου επειδή φοβόμουν πώς θα το πάρει, δεν μου είπε ποτέ “μη το κάνεις” ή “μη το δείχνεις”. Ο πατέρας μου τελικά το αποδέχτηκε, του είπα ότι αυτό είμαι και αν του αρέσει» πρόσθεσε στη συνέχεια μιλώντας στον Αλέξη Μπαρτσώκα.

Η Νικολέτα Ταβουλάρη αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης: «Είμαι σε μια σχέση εδώ και λίγο καιρό, η σύντροφός μου έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο».

Δες το βίντεο:

Read More

And More