Νικολέττα Ράλλη: «Δεν θα έκανα ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή»

Η Νικολέττα Ράλλη επέστρεψε στην τηλεόραση την περσινή σεζόν με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η οποία ωστόσο κόπηκε άδοξα στα μέσα της χρονιάς.

Σε πρόσφατο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι δεν θα ξαναέκανε ποτέ κάτι σαν την περσινή εκπομπή. Να σου θυμίσουμε πως η εκπομπή είχε έντονο το κομμάτι του τηλεμάρκετινγκ, κάτι που δυσαρεστούσε αρκετά την Νικολέττα Ράλλη και τους συνεργάτες της.

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!!» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε σχετικά με την απάντησή της: «Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας!!!».

Read More

And More