Νίκος Ανδρουλάκης: Η απώλεια που τον σημάδεψε – Το ιδιαίτερο δέσιμο και τα λόγια καρδιάς

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σάρωσε στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, με αποτέλεσμα πολλά βλέμματα να έχουν στραφεί πάνω του.

Ποια ήταν η απώλεια που «σημάδεψε» τον Νίκο Ανδρουλάκη;

Η Αθηνά Ανδρουλάκη, η αγαπημένη θεία του πολιτικού, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019 και η απώλειά της στοίχισε στον ίδιο, καθώς την είχε ως δεύτερη μητέρα του καθώς είχαν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Όπως ανέφερε η Πόπη Παπαδοπούλου στο T-live, η Αθηνά Ανδρουλάκη υπήρξε γιατρός, και συγκεκριμένα ήταν διευθύντρια στο παθοανατομικό νοσοκομείο «Ελπίς». Εκτός από γιατρός, υπήρξε και βραβευμένη ποιήτρια για τη συλλογή της.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο πρώην συνάδελφός της, Θανάσης Γιαλούρης, λίγο καιρό μετά τη βράβευσή της, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. «Μου μιλούσε τακτικά για τον Νίκο, τον αγαπούσε πραγματικά πολύ. Σχεδόν όπως τα παιδιά της. Εκείνο μάλιστα που μου είχε πει και έχω κάθε λόγο να την πιστέψω είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ασχολήθηκε με την πολιτική, όχι για το προσωπικό του όφελος, αλλά επειδή ήθελε να προσφέρει. Μου τόνιζε ότι ήταν ένας άνθρωπος έντιμος, που ήθελε να προσφέρει στο σύνολο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαλούρης στο T-live.

Read More

And More