Νίκος Αποστολόπουλος για Περικλή Κονδυλάτο: «Προχωράω με μηνύσεις» – Το χρονικό της άγριας κόντρας

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Αποστολόπουλο και τον Περικλή Κονδυλάτο μετά τα όσα είπε ο πρώτος για τον δεύτερο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας.

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής στράφηκε κατά του Βασίλη Ζούλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ο κ. Ζούλιας πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Η Ματούλα τον άνθρωπο που δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας. Κάθε μέρα που μιλούσαμε στα τηλέφωνα ήταν εναντίον του και έλεγε τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι σχέση είχαν. Ξέρω ότι με έπαιρνε και μου έλεγε τα χειρότερα για τον κ. Ζούλια.

Η Ματούλα ήταν τρελή; Έλεγε πάρα πολλά και δεν ξέρω ποια ήταν αλήθεια και ποια ψέματα. Είχαν να μιλήσουν πολύ περισσότερο από μήνες. Να μην λέει πολλά πράγματα. Όποια κι αν ήταν η σχέση τους, δεν πρέπει να βγει και να λέει. Ο Ζούλιας έκανε κάτι στην Ματούλα».

Ακολούθησαν δηλώσεις από τον Περικλή Κονδυλάτο στην εκπομπή «Γεια σου»: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος με αυτά που έχω δει να λέει στα κανάλια για μένα και τον Βασίλη Ζούλια, μου βγάζει ότι είναι ψυχολογικά ασταθής.

Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός φίλος με τη Ματούλα. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα και να μας βρίζει. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Νίκος Αποστολόπουλος – Περικλής Κονδυλάτος: Στα άκρα η κόντρα τους

Το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στη Super Κατερίνα, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος σε επικοινωνία με την εκπομπή ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά κατά του σχεδιαστή.

«Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επεσήμανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στον αέρα του Alpha.

Δες παρακάτω όλο το χρονικό της κόντρας των δύο σχεδιαστών:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More