Νίκος Γκάνος: “Είχα κάνει ραντεβού για το J2US, μιλήσαμε για χρήματα, αλλά τελικά δεν με είδατε…” (video)

Ο Νίκος Γκάνος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” το μεσημέρι της Δευτέρας αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – ότι είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο Just the 2 of us, όμως τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συμμετοχή του στο μουσικό show. 

“Είχα κάνει κάποια ραντεβού, είχαμε φτάσει στο σημείο να μιλήσουμε μέχρι και για χρήματα, αλλά τελικά δεν ξέρω τι συνέβη και τελικά δεν με είδατε στο show. Είχε συζητηθεί να είμαι με την Νατάσα Καλογρίδη. Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνεις τόσο κοντά και καταλήγεις να μιλάς και για χρήματα, πιστεύεις ότι θα είσαι.

Σε αυτή την περίοδο που είναι πολύ δύσκολα όλοι, ο περισσότερος κόσμος που είναι στο J2US ήθελε να πάει επειδή δεν υπάρχει δουλειά και στην τηλεόραση θα βγάλει κάποια χρήματα. Και φυσικά και εγώ γι’ αυτό ήθελα να πάω. Είμαι ειλικρινής. Οπότε, όταν το χάνεις αυτό είναι σαν να χάνεις μία δουλειά”, δήλωσε ο Νίκος Γκάνος σχετικά με την απουσία του από το μουσικό show.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Χριστιάνα Κοχλατζή, αφού τόνισε ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Νίκο Κοκλώνη, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Γκάνος πρότεινε τη Νατάσα Καλογρίδη στο show, μιας και οι δυο τους είναι φίλοι. Ωστόσο, ο τραγουδιστής έμαθε από τα sites ότι δεν θα βρίσκεται τελικά στο Just the 2 of us. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More