Νίκος Γκέλια: «Έβλεπα τον θάνατο μπροστά στα μάτια μου, ένιωθα ανήμπορος»

Ο Νίκος Γκέλια βρέθηκε καλεσμένος στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μιλώντας στον Κώστα Τσουρό για τον ρόλο του στη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα κοινά που έχει με τον ρόλο του στο «Ναυάγιο», τον θάνατο που τον στιγμάτισε αλλά και το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει για την καταγωγή του.

«Η αίσθηση της απώλειας, να βλέπω τον θάνατο μπροστά στα μάτια μου, να νιώθεις ανήμπορος να κάνεις κάτι και να αναρωτιέσαι αν είναι αυτό το τέλος», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια που τον σημάδεψε: «Έχω χάσει τον ξάδερφό μου. Ήμουν στο χωριό στην Αλβανία, είχαμε μία μεγάλη καγκελόπορτα και το παιχνίδι που είχαμε τότε ήταν να ανεβαίνουμε πάνω και ο μεγάλος μας ξάδερφος να σπρώχνει την καγκελόπορτα. Το κάναμε αυτό μερικές φορές, σπάνε τα καρούλια της καγκελόπορτας και αρχίζει να πέφτει. Όπως πέφτουμε, φεύγουμε όλοι και τον μικρότερο ξάδερφό μας τον πλάκωσε η καγκελόπορτα», είπε ο Νίκος Γκέλια.

Αναφερόμενος στην καταγωγή του από την Αλβανία και τον ρατσισμό που δέχτηκε είπε:

«Οτιδήποτε μου συμβαίνει στη ζωή μου με πεισμώνει στο να τα καταφέρω και να επιβιώσω. Η κοινωνία είναι ο περίγυρός σου. Τα παιδιά είναι ατόφια, είναι η απόλυτη αλήθεια, γιατί ότι φέρουν δεν έχει φίλτρο. Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το “κ@λοαλβανέ, γύρνα στη χώρα σου”, “μη μιλάς για ελληνική ιστορία”. Στο δημοτικό είχα πάει σε ένα σπίτι φίλου μου και λέει “μπαμπά, από εδώ ο Νίκος, αλλά είναι καλός Αλβανός” και πάμε μέσα», ανέφερε ο Νίκος Γκέλια.

Read More

And More