Νίκος Γκέλια: Το «Μαύρο Ρόδο», ο ρατσισμός εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής και η κόρη του

Ο Νίκος Γκέλια, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Σαράντος Διακοσάββας» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη δημοσιότητα που εισπράττει για πρώτη φορά εξαιτίας της επιτυχίας της σειράς και για την εξέλιξη του ρόλου του. Ο Νίκος Γκέλια παραδέχεται ότι έχει δεχθεί ρατσισμό εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής του αλλά πως αντιμετωπίζει με χιούμορ το θέμα. 

«Η δημοσιότητα που δέχομαι αυτή την περίοδο εξαιτίας της σειράς «Μαύρο ρόδο. Ο Σαράντος Διακοσάββας θα ρωτήσει κάποιον σχετικά με το τι έχει κάνει ακριβώς ο πατέρας του. Η σχέση του Σαράντου με την Γιάννα είναι μια δύσκολη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

«Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, γιατί έτσι μπορώ να τον καταπολεμήσω. Για να κάνω πλακά, στις πρόβες με την Κατερίνα Διδασκάλου, της μιλάω με αλβανική προφορά».

 

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή σημείωσε: «Είναι επιλογή μου να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Καταλήγοντας μίλησε και για την κόρη του: «Προσπαθούσα να μάθω τα λόγια του ρόλου μου και δυσκολευόμουν και η 3χρονη κόρη μου, μου είπε «μάταιος κόπος». Η κόρη μου είναι η αδυναμία μου και με κάνει ό,τι θέλει».

Read More

And More