Νίκος Καρβέλας για την εκκλησία: «Το μόνο καλό που έχει κάνει στην ανθρωπότητα είναι η ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης»

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Νοοσοφία». Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησής τους, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε και για τη θρησκεία…

«Η θρησκεία είναι ό,τι πιο κατάπτυστο υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Ξέρεις τι σημαίνει πιστεύω; Με αγάπη στο λέω. Πιστεύω σημαίνει ότι δεν γνωρίζω. Όταν λες πιστεύω σε κάτι είναι σαν να λες πιστεύω σε αυτό που δεν γνωρίζω. Εννοείται έχω προσευχηθεί, είσαι σοβαρή τώρα; Η εκκλησία το μόνο καλό που έχει κάνει στην ανθρωπότητα – που τους το δίνω – είναι η ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης. Η θρησκεία έχει σχέση με το σεξ. Όπως στο λέω αυτό το πράγμα.

Αν δεν υπήρχε η ηθική που σου λέει απαγορεύεται να πας με αυτή τη γυναίκα ή με αυτόν τον άνδρα, δεν θα υπήρχε η διάθεση. Η θρησκεία έθεσε τις βάσεις, είναι σεξουαλικό ενισχυτικό. Το σεξ είναι από τα βασικά τροφοδοτικά της ευτυχίας. Η εκκλησία έπαιξε βασικό ρόλο» τόνισε ο Νίκος Καρβέλας.

 

Read More

And More