Νίκος Μάνεσης: “Πετάει” στον έβδομο ουρανό!

Στον έβδομο τηλεοπτικό ουρανό πετάει αυτή την εποχή ο Νίκος Μάνεσης και αν με ρωτάς λατρεμένη, έχει κάθε λόγο! Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στη καλύτερή του φάση, μιας κι αυτή η χρονιά έχει έντονο άρωμα Μάνεση, όλα τα Σαββατοκύριακα.

Το δημοσιογραφικό μαγκαζίνο του Alpha κάθε Σάββατο και Κυριακή “καλπάζει” στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός το οποίο φυσικά γεμίζει χαμόγελα και τον ίδιο, αλλά κι όλους τους συνεργάτες του, οι οποίοι καταφέρνουν να μας προσφέρουν ένα άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα και μία ψύχραιμη, έγκυρη κι ευχάριστη ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μάνεσης σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, κατά το πρώτο δίμηνο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν (8/9- 4/11/2018), κατάφερε το “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” να είναι πρώτο στο δυναμικό κοινό από 18 εως 54 ετών, με 21,5% και 10 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (τον ΑΝΤ1 10,1%), καθώς και στο σύνολο πληθυσμού με 21,1%, και 6 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (ΣΚΑΪ 15,1%).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η εκπομπή σε επιμέρους κοινό κατέγραψε ποσοστό 31,5% , ενώ την παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό, πάνω από 1.165.000 τηλεθεατές.

 

Read More

And More