Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβά: «Δεν αδίκησα εκείνον, εμένα αδίκησα διότι δεν έπρεπε να το έχω πει»

Ο Νίκος Μωραΐτης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός στιχουργός τεράστιων επιτυχιών κλήθηκε να τοποθετηθεί για μια ακόμα φορά για τα δύο τραγούδια που είχε φτιάξει στο παρελθόν για τον Σάκη Ρουβά αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Δεν θέλω να το συζητήσω γιατί αυτά τα είχα πει πολύ καιρό. Δηλαδή με είχαν ρωτήσει «ποια συνεργασία σου δεν σου άρεσε;» και μέσα στις τόσες συνεργασίες μία δεν μου άρεσε. Το πρόβλημα με μένα είναι πως, όταν με ρωτάς, απαντάω και εκεί είναι το ζήτημα γιατί δεν πρέπει να απαντάς. Λοιπόν, το είχα πει πριν χρόνια και γράφτηκε. Το είχα πει και πέρσι και γράφτηκε επίσης. Φέτος όμως έγινε κάτι άλλο που τρόμαξα. Πρώτον δεν ειπώθηκε αυτό που είπα, διαστρεβλώθηκε αμέσως» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

«Επειδή δεν ασχολείται πια κανείς με τα σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο τα δελτία ειδήσεων στο μέτρο που περνάνε κάποια πράγματα, όλες οι εκπομπές αυτές βασίζονται σε έναν καβγά. Οπότε, ακόμα και αν πεις κάτι και το θεμελιώσεις με όλες τις παραμέτρους, θέλουν τον καβγά και όχι την αλήθεια σου. Διότι εγώ την αλήθεια μου να σου την πω όταν κλείσουν οι κάμερες, αλλά τον καβγά δεν θέλω να τον υπηρετήσω.

Δεν αδίκησα εκείνον, εμένα αδίκησα διότι δεν έπρεπε να το έχω πει. Διότι πια στην κατάσταση που είναι η τηλεόραση και τα sites δεν είναι να μιλάς για τέτοια θέματα. Δεν θα πάρουν ολόκληρη την εικόνα σου, ακόμα κι αν είναι 10 δευτερόλεπτα. Θα πάρουν εκείνα τα 5 δευτερόλεπτα που δημιουργούν το beef» τόνισε ο στιχουργός.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν ήταν ουσιαστικά συνεργασία, εκεί δίνεις δυο τραγούδια και ούτε τα παρακολουθείς πως γίνονται. Τώρα, όταν ένα πρόσωπο είναι 30 χρόνια στον χώρο, κάτι έχει αυτό το πρόσωπο. Επίσης, όταν συνεργάζεται με τραγουδιστές που έχουν κατά καιρούς μεγαλύτερη επιτυχία από εκείνον και τους «κλέβει» την παράσταση στα shows που κάνει, πάλι κάτι έχει. Εγώ μίλησα για κάτι τελείως άλλο, δεν αμφισβητώ τον ποπ σταρ καθόλου» πρόσθεσε ο Νίκος Μωραΐτης.

Read More

And More