Νίκος Μουρατίδης: Ενοχλημένος στην εκπομπή της Μελέτη -«Λυπάμαι που το κάνουμε ολόκληρο θέμα»

Η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα στράφηκε κατά του Νίκου Μουρατίδη κατηγορώντας τον για ψευδείς πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε σε αφιερωματικό του άρθρο για τη ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη. – (Δες εδώ τις δηλώσεις της Μαίρης Μπάρκουλη)

Μετά τους έντονους χαρακτηρισμούς κατά του Νίκου Μουρατίδη, ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα απαντώντας στη Μαίρη Μπάρκουλη…

«Εσείς ή οι συνεργάτες της εκπομπής, διαβάσατε το κείμενό μου; Λυπάμαι που κάνουμε ολόκληρο το θέμα αυτό και δεν διαβάσατε το κείμενό μου. Το κείμενό μου είναι πάρα πολύ σωστό και δε λέω τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται η κ. Μπάρκουλη. Όταν φτιάχνω ένα κείμενο, διαβάζω πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Και συνέχισε: «Όταν πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης μας έλεγαν τη μία ότι πέθανε και μετά ότι όχι δεν πέθανε. Αυτό γράφω στην αρχή του άρθρου μου. Δε λέω πουθενά ότι είναι ατάλαντος. Οι άνθρωποι στους οποίους τηλεφώνησα μου είπαν “τέρατα” για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Αυτά είπαν οι συνεργάτες του. Γιατί ο Μπάρκουλης δεν έγινε Κούρκουλος, γιατί δεν έγινε Αλεξανδράκης; Μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ότι ο Μπάρκουλης ασχολούταν πολύ με τις γυναίκες, με τα ξενύχτια. Αυτά έγραψα. Όταν γράφω ένα άρθρο δε με ενδιαφέρει να κάνω μια αγιογραφία αλλά να λέω κάτι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τώρα γιατί ξαναβγήκε αυτό στην επιφάνεια μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω».

Read More

And More