Νίκος Μουρατίδης για Δέσποινα Βανδή: «Την έκανα πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή. Όπως είπε, στην αρχή της καριέρας της τη βοήθησε να πρωταγωνιστήσει στα μουσικά δρώμενα, αλλά εκείνη δεν του μιλάει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης είπε για τη Δέσποινα Βανδή: «Τη γνώρισα από κοντά το 1996, όταν έφτιαχνα ένα πρόγραμμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη σε καλοκαιρινό μαγαζί. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης πρόσθεσε για τη συνάντησή τους σε θέατρο, παρουσία και του Ντέμη Νικολαΐδη: «Ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

Read More

And More