Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την περιπέτεια υγείας – Το «καρφί» στον Γιώργο Λιάγκα

Στο πλατό της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι» επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 6/6 μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε μία φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα, που τον κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Καλησπέρα παιδιά, τα καταφέραμε. Πρεμιέρα σήμερα. Δείξτε μου έναν εργοδότη που μπαίνει στο νοσοκομείο για να κάνετε ρεπό; Θέλω να ενημερώσω ότι ο σκοπός είναι να κάνουμε τις υπόλοιπες εκπομπές, σας ενημερώνουμε σε περίπτωση που έχετε κλείσει διακοπές. Τι να σας πω τώρα; Θα σας τα πω παρακάτω. Όλα είναι πολύ καλά, πάμε να συνεχίσουμε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς λίγο μετά την είσοδό του στο πλατό.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα που είπε στο Πρωινό σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε. «Σταματήστε να το κάνετε ρε παιδί μου. Δεν είναι δημοσιογραφία να πείτε σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Είναι μπούρδα, κόφτε το λίγο. Και έστειλε και κάμερα με τη Φαίη, το κορίτσι το ξανθό. Ήρθε και αντιμετώπισε τον ημι-ασθενή. Να συζητήσουμε το θέμα δημοσιογραφία».

Read More

And More