Νίκος Μουτσινάς για Victor Vernicos: «Έχουν πέσει όλοι να τον φάνε, ας συγκεντρωθούμε λίγο»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα την Τρίτη 9/5 στην εκπομπή «Πρωινό» για την συμμετοχή του Victor Vernicos στην Eurovision 2023, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εκφράσει την άποψή του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αφού άκουσε τα όσα είπε ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά και άλλων ανθρώπων που έχουν τοποθετηθεί ανοιχτά για την ελληνική συμμετοχή, ανέφερε: «Όλοι λέμε ατάκες για να γελάσουν οι άλλοι, εγώ ζω κιόλας από αυτό αλλά ίσως κάποιες φορές πρέπει να σκεφτούμε ότι μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί που είπε ότι θα πάει στην Eurovision, ξαφνικά έχουν πέσει όλοι να τον φάνε, και τα σχόλια του τύπου θα πάει άπατο και τέτοια, είναι λίγο περίεργα.

Το παιδί δε έχει δώσει κανένα δείγμα ότι θέλει να παίζει σε εκπομπές ή να γίνει θέμα. Το τραγούδι είναι σύγχρονο, δεν είναι ποιότητα, αλλά δεν έχει σημασία. Γιατί πιστεύουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε; Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλουμε. Το τραγούδι είναι μια χαρά και λέμε στο παιδί ότι θα πάει άπατο; Ας συγκεντρωθούμε λίγο, όχι για τον Γιώργο, ήταν αφορμή απλά. Κάπως όλοι έχουν πάθει τρέλα και βρίζουν το παιδί που θα πάει στην Eurovision. Μην το κάνουμε, Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στο παιδί».

Read More

And More