Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχει γίνει αυτό που λέει, είναι ψέματα»

Στις νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από το Καλό Μεσημεράκι.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο παράπονο που εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος δήλωσε πως δεν του έχει τηλεφωνήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Μέσα από την ενότητα της εκπομπής του, Χρυσή Τηλεόραση, ο Νίκος Μουτσινάς αναπαρήγαγε όλα τα αποσπάσματα των πρωινών εκπομπών με τα σχόλια που έκαναν οι παρουσιάστριες για το τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ, μεταξύ των δύο ανδρών.

«Αλήθεια έχει γίνει όλο αυτό; Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ», ανέφερε έκπληκτος ο Νίκος Μοτσινάς για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Στη ζωή μας όλοι, κάνουμε κάποιες φορές κάποιες κινήσεις – πράξεις που δεν καταλάβουμε τι αντίκτυπο έχει στον άλλον. Εμένα δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει στεναχωρηθεί ο Γρηγόρης, επίσης 2,5 χρόνια δεν έχω πάει στην εκπομπή του; Δεν με έχει καλέσει. Εμείς τον έχουμε καλέσει – και θα τον έπαιρνα μετά – δεν έχει έρθει», σχολίασε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να τα βάλω σε μια σειρά τα πράγματα. Δεν με έχει πάρει για να μην του το έχω σηκώσει. Μου έχει πει: “Πάρε με”, μου το έχει αφήσει ανοιχτό. Δεν έχει γίνει αυτό που λέει, είναι ψέματα», ανέφερε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Read More

And More