Νίκος Μουτσινάς για Σάκη – Μαριαλένα: “Αν όντως είναι μούφα μου κάνει εντύπωση…”

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor σχολίασε στο “Καλό Μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς. Ανάμεσα στα αποσπάσματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή, ήταν και εκείνο με τα τρυφερά λόγια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη.

Τι κι αν οι δυο τους εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι είναι μόνο φίλοι, οι συμπαίκτες τους τούς έδωσαν στεγνά, υποστηρίζοντας πως, ότι βλέπουμε στην τηλεόραση είναι στημένο. Η στάση τους έχει μπερδέψει πλέον και τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δε δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια.

“Μπερδεύτηκα πια. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αν όντως είναι μούφα παραλία όλο το σύστημα μεταξύ των δύο, μου κάνει εντύπωση γιατί η παραγωγή το αφήνει να φανεί στο επεισόδιο. Διότι το παρακολουθούν κάποιοι άνθρωποι. Η μαμά της Μαριαλένας σίγουρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μόνη της πάνω σε ένα αεροπλάνο και το οδηγεί μόνη της να πάει να σώσει την κόρη της από την επανασύνδεση. Και ο μπαμπάς του Σάκη Φαντάζομαι… Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν πιστεύω σε θαύματα. Σε αγάπες κι έρωτες πιστεύω. Μέχρι εκεί”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More