Νίκος Μουτσινάς για τα «κακά σχόλια»: «Άμα σταματήσεις να το βλέπεις, αυτό θα εξαφανιστεί»

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε σήμερα με το «Καλό Μεσημεράκι» και μέσα από τη στήλη Χρυσή Τηλεόραση της εκπομπής σχολίασε τα όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στο J2US αλλά και το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

«Ας τα ξεπεράσουμε αυτά… Φύγετε από το συγκεκριμένο. Σαν αφορμή… Όταν δίνεις πάρα πολύ ενέργεια σε κάτι που δεν σου κάνει καλό ή δεν σου αρέσει, απλά το μεγαλώνεις. Άμα σταματήσεις να το βλέπεις, αυτό θα εξαφανιστεί. Αυτό ήθελα να πω. 

Μη τα διαβάζετε τα σχόλια. Μην ασχολούμαστε με τα σχόλια. Ο καθένας περνάει ένα δικό του κομμάτι, έχει τα δικά του, προέρχεται από μια συγκεκριμένη οικογένεια. Δεν ξέρεις από που μπορεί να είναι, ο καθένας κουβαλάει από μια ντουλάπα. Σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα μπορεί για κάποιον να είσαι πάρα πολύ γκέι, για κάποιον να είσαι πολύ χοντρός, πολύ κοντός, χωρίς ταλέντο. Μη δίνετε σημασία, όταν λέμε κάτι κακό για έναν άλλον ουσιαστικά έχει να κάνει μόνο με εμάς…

Μπράβο και για τη στήριξη. Δεν την άφησαν σε ησυχία την Κωνσταντίνα. Αλλά γιατί μίλησε και εκείνη και δεν πήγε να δείξει τον υπέρηχο να τελείωνε. Να είναι καλά η κοπέλα. Με έναν πόνο» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Read More

And More