Νίκος Μουτσινάς για Χατζίδου – Παύλου: «Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή τους; Θυμάμαι ότι ήταν πολύ γλυκά παιδιά»

Θέμα σχολιασμού στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έγινε η χθεσινή έκκληση του Νίκου Μουτσινά προς τους αρχισυντάκτες τους προκειμένου να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες έξω από το πλατό της δικής του εκπομπής, αφού ο ίδιος δεν σκοπεύει να κάνει καμία δήλωση.

«Είναι οι καημένοι οι άνθρωποι, οι δημοσιογράφοι έξω. Καημένοι είναι, δε φταίνε. Ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στο δρομάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς χθες, με τον χαρακτηρισμό “καημένοι” να σχολιάζεται έντονα.

Τα αποσπάσματα από τον τρόπο που τοποθετήθηκαν οι άνθρωποι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με τον ίδιο να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο δηλώνοντας:

«Δεν είπα ότι είναι καημένα τα παιδιά. Κρίμα είπα που τα στέλνουν και περιμένουν έξω. Επίσης, τη προηγούμενη φορά δεν ήταν που παίξανε το πλάνο με το αυτοκίνητο; Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι πολύ προσωπικό. Είναι σαν να δείχνετε το πουλί μου. Είναι πολύ προσωπικό. Τέλος πάντων, ευχαριστώ πάρα πολύ την κουμπάρα μου (Ελεονώρα Μελέτη) και τη Δανάη Μπάρκα».

Αμέσως μετά προβλήθηκε ακόμη ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου με τον ίδιο να τοποθετείτε εκ νέου λέγοντας: «Έχει αλλάξει κάτι στην εκπομπή των παιδιών; Αρχισυντάκτης; Οκ, εντάξει. Γιατί θυμάμαι ότι τα παιδιά ήταν πολύ γλυκά. Τώρα εδώ νόμιζα ότι μπήκε η Βάσια, τοξικούλα. Πάντως, δε μίλησα για τους δημοσιογράφους. Είμαι πολύ προσεκτικός με τους δημοσιογράφους, με το “καημένους” που το είπατε και το εξηγήσατε αλλά το είχα ήδη εξηγήσει. Μίλησε για το ότι πρέπει να σεβόμαστε κάποιον όταν ζητάει κάτι. Είναι τόσο απλό.

Υπάρχουν άνθρωποι στη showbiz που θέλουν πάρα πολύ την κάμερα, θέλουν να τους ψάξεις, να τους βρεις και να μιλήσουν. Το γουστάρουν, χαλάλι τους. Όταν ο άλλος σου λέει δε θέλω όμως, δε χρειάζεται να γίνει αυτή η υπερανάλυση. Μη σας κάνει εντύπωση. Χορτασμένοι είμαστε. Πόσες κάμερες έχω; Έξι; Λένε ότι αφήνω υπονοούμενα. Αφήνω υπονοούμενα ναι, την ίδια στιγμή όμως λέω να μη στείλετε κάμερα. Μην ακούτε μόνο το μισό».

Read More

And More