Νίκος Μπάρτζης – Survivor All Star: Μια ανάσα από τον τελικό! Οι φορές που «έδωσε» στεγνά τα «σκάνδαλα» στο παιχνίδι

Ο Νίκος Μπάρτζης απόψε το βράδυ διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star, δίπλα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μετά τον τελευταίο στίβο μάχης, ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν οι δύο παίκτες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο απευθείας για τον τελικό της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Έτσι, από το βράδυ της Κυριακής, οι δύο άνδρες τέθηκαν στην διάθεση του κοινού, καθώς άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές  να καθορίσουν τον τρίτο φιναλίστ που θα βρεθεί στον τελικό.

 

 

Ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης 

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 28 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων.

Η πρώτη του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται μαζί με μια νέα φιλία, καθώς με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή αποτέλεσαν μια από τις πιο δυναμικές παρέες που γεννήθηκαν στο Survivor.

Λίγους μήνες μετά και οι τρεις τους ακολουθούν χωριστούς δρόμους, λόγω προσωπικών και επαγγελματικών επιλογών που τους κρατούν μακριά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star ο ίδιος δήλωνε: «Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο Survivor All Star για να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή.»

Νίκος Μπάρτζης Survivor All Star

  • Ο μεγάλος του αντίπαλος, η κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια

Αναμφίβολα ο Τάκης Καραγκούνιας αποτέλεσε έναν από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του Survivor, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τα παράπονά του, τα οποία αρκετές φορές τον έφερναν σε κόντρα με τους υπόλοιπους παίκτες.

Βασικός του αντίπαλος ο Νίκος Μπάρτζης με τον οποίο δεν κατάφεραν να συμφιλιωθούν ακόμα και όταν ο Τάκης Καραγκούνιας αποχαιρέτησε οριστικά παιχνίδι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

«Ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ είναι καλό παιδί, βγάζει μία έπαρση που πολλές φορές το αποφεύγει μοιραία. Κι εγώ παίζω εδώ και το χαίρομαι, θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ. Αυτός θέλει να κερδίζει κι ας χάνει η ομάδα του»,  είχε αναφέρει ο Τάκης Καραγκούνιας.

  • Η στιγμή που «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια

Ο Νίκος Μπάρτζης  είχε αποκαλύψει στην ομάδα του πως ο Τάκης Καραγκούνιας του ζήτησε να έρθουν σε επικοινωνία, όσο οι κάμερες δεν θα τους κατέγραφαν.

«Πέρασε μέσα από την καλύβα και μου λέει, να τα πούμε. Και του λέω «ναι αμέ, όταν είναι μπροστά οι κάμερες να πούμε ότι θες». Και μου λέει, «όχι, να τα πούμε αντρίκια χωρίς κάμερες». Δεν υπάρχει περίπτωση Τάκη, του λέω. Τα κλασικά» συμπλήρωσε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια έφερε ανακούφιση στον Νίκο Μπάρτζη:

  • Ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» τη σχέση Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου

Ο διάλογος για τις ψηφοφορίες στο Survivor All Star έκανε τον Νίκο Μπάρτζη να βγει εκτός εαυτού, δηλώνοντας πως ο Μάριος Πρίαμος τα βράδια βρίσκεται prive με την Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

«Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος, ο Νίκος Μπάρτζης.

«Συγγνώμη; Συγγνώμη Νίκο; Ντροπή σου, Νίκο μου, αλήθεια! Ντροπή σου, Νίκο μου! Έλα τώρα! Έλα τώρα! έλα δηλαδή» αναφώνησε, αμέσως, η Ελευθερία Ελευθερίου.

  • Νίκος Μπάρτζης – Η στιγμή που κατηγόρησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου για χρήση κινητού τηλεφώνου

Σε ένα από τα συμβούλια του νησιού για την ψηφοφορία, έσκασε σαν «βόμβα» η κατηγορία ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου «πιάστηκε» στο δάσος με κινητό τηλέφωνο στα χέρια της. Κάτι στο οποίο ενεπλάκη και η Κατερίνα Δαλάκα με τις δύο παίκτριες να αποβάλλονται στη συνέχεια από το Survivor All Star. 

O Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο και ενώπιων όλων, αποκάλυψε πως έπιασε κάποιον συμπαίκτη του μέσα στο δάσος με κινητό τηλέφωνο. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των μαχητών που επέμεναν να πει το όνομα αυτού του παίκτη με τον ίδιο τελικά να δίνει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και να αποχωρεί από τον χώρο του συμβουλίου, ενώ ακολούθησε και η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκας.

  • Οι τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο

Οι τέσσερις παίκτες που έφτασαν μέχρι τέλους του Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο της Κυριακής, αποχαιρέτησαν στο νησί στο οποίο έζησαν επί 6 μήνες κάτω από δύσκολες συνθήκες.

«Ένα μέρος που μα φιλοξένησε για έξι μήνες. Εδώ πέρα περάσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά και λίγες χαρές, υπήρχαν και στιγμές γέλιου. Ζήσαμε πράγματα που μετά θα τα συζητάμε και θα γελάμε. Η αλήθεια είναι πως θέλω να γυρίσω πίσω στη ζωή μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και αυτό είναι που με κάνει τόσο χαρούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Σε λίγες ώρες, απόψε ζωντανά από το Γαλάτσι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριος Πρίαμος με Νίκο Μπάρτζη θα βρεθούν στον ημιτελικό του Survivor All Star. Για τους δύο τελευταίους άνδρες υπάρχει μία θέση στην βραδιά του τελικού. Το αποτέλεσμα πλέον είναι στη διάθεση του κοινού που θα καθορίσει το αποτέλεσμα με την ψήφο του.

Read More

And More