Νίκος Μπάρτζης για James Καφετζή: «Νόμιζα ότι η φιλία μας ήταν αληθινή» – Νόσησε από κορονοϊό μετά το Survivor

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά το τέλος του Survivor και έχει αφιερωθεί πλήρως στην επιχείρηση που διατηρεί στο Ζευγολατιό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του, αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό μετά το Survivor ενώ τόνισε πως πλέον με τον James Καφετζή δεν έχουν καμία φιλική σχέση. 

«Δεν θα ήθελα να πάω κάπου τηλεοπτικά, το θεωρώ υπερπροβολή. Στο Survivor δεν μπορώ να ξαναπάω γιατί έχω τους τραυματισμούς στα πόδια. Δεν μετανιώνω που έφυγα. Ήμουν με αναπηρικό καροτσάκι μετά το παιχνίδι. Μάλλον έπαθα ρήξη και μετά είχα βαριά τενοντίτιδα. Τα παιχνίδια δεν ήταν για το ύψος μου.

Με την Άννα Μαρία μιλάω καθημερινά, με τον James… είναι στο J2US. Δεν έχουμε πάρε δώσε. Δεν είναι της παρούσης αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. Δεν με απασχολεί αν θα κάνω εκπομπή. Δεν θέλω να γίνω μαϊντανός. Στο Survivor πήγα μόνο για τα λεφτά, μια δουλειά στην τηλεόραση θα έκανα μόνο για τα χρήματα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση. Αν ήταν κάτι που θα μου άρεσε, θα το έκανα, αλλά δεν το ψάχνω.

 

Ξέρετε πως είναι η τηλεόραση, δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεστε. Μπορεί να νόμιζα ότι ήταν αληθινή η φιλία. Πρώτα είναι η οικογένεια, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Δεν κοιτάς να τους πληγώσεις. Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον James. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε. Νόμιζα ότι έχω έναν φίλο, το πίστευα. Δεν είναι της παρούσης. Η Άννα Μαρία μας έστειλε μήνυμα να μη μιλήσουμε για την κακοποίησή της…» αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης. 

Read More

And More